Прес-центр26 вересня 2023, 15:09

На базі Сумського «ВПУ Будівництва та Дизайну» представниками «Товариства Червоного Хреста Україна» проводився дводенний курс надання першої до медичної допомоги

21 та 22 вересня на базі Сумського «ВПУ Будівництва та Дизайну» представниками «Товариства Червоного Хреста Україна» проводився дводенний курс надання першої до медичної допомоги. В проходжені курсу взяли участь представники координаційного центру допомоги ВПО з Луганської області в м. Суми та переселенці з Луганщини, що нині мешкають у м. Суми.
12 годинна програма розрахована на два дні включала в себе теоретичну та практичну частину в наданні до медичної першої допомоги постраждалим з різними видами ураження таких як травми, транспортування постраждалого, переломи , кровотеча, зупинка дихання та інші.
По закінченню навчання кожен отримав сертифікат про проходження навчання встановленого зразка «Товариства Червоного Хреста» строком на три роки, а найголовніше отримані знання та навички які можуть стати у нагоді будь де та в будь який час та врятувати людське життя.