Прес-центр12 червня 2023, 10:06

Насиченим на різноманітні події був тиждень що минув у координаційному центрі допомоги ВПО у м. Суми.

Насиченим на різноманітні події був тиждень що минув у координаційному центрі допомоги ВПО у м. Суми.Так, 08.06 для ВПО відбувся тренінг «Самоадаптація у стресових ситуаціях та допомога при панічних атаках» який проводила кандидат психологічних наук Тетяна Чиркова, тренінг відвідали 11 ВПО.
09.06.2023р. у приміщенні «Сумської публічної бібліотеки» відбувся майстер клас з малювання «Акватипія» який було організовано співробітниками Координаційного центру допомоги ВПО з Луганщини у Сумській області та за підтримки «Товариства Червоного Хреста» у м. Суми. На даний захід було запрошено діточок з батьками. Всі присутні мали змогу створити свій власний художній шедевр нестандартним способом малювання а після завершення всіх було запрошено на чаювання зі смаколиками.
В той же час у сусідній кімнаті дорослі мали змогу у теплій, дружній атмосфері за чашечкою чаю послухати лекцію на тему «Що потрібно щоб бути здоровим» від представників «Товариства Червоного Хреста» а також поспілкуватися з земляками в теплій та дружній атмосфері.
Також, у п’ятницю, 09.06, на запрошення директора «Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру» Олександра Гришкова всі охочі мали змогу відвідати виставу «Саша, винеси сміття» а у суботу на виставу-казку «Тото герой» були запрошені дітки з батьками з числа ВПО що перебувають на Сумщині.
«Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр» після повномаштабного вторгнення евакуювався до м. Суми де відновив свою діяльність на базі «Національного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.С.Щепкіна» та на разі проводить 82-й театральний сезон.
Координаційний центр допомоги ВПО з Луганщини у м. Суми працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 14.00 по вул. Магістратська (Першотравнева) буд. 29, каб. №2, т.0635513511