Прес-центр29 листопада 2023, 13:11

Насичений тижень був в м.Суми для наших ВПО з дворазовим Олімпійським чемпіоном,заслуженим майстром спорту з веслування на байдарці, учасником трьох Олімпіад, багаторазовим чемпіоном світу та Європи, почесним громадянином міста Суми Олександром Шапаренко

Не менш насиченим був тиждень що минув і в культурному житті наших ВПО з Луганщини у м.Суми.
Так, 22 листопада у нас була неймовірна зустріч з Олександром Шапаренком, дворазовим Олімпійським чемпіоном ,заслуженим майстром спорту з веслування на байдарці, учасником трьох Олімпіад, багаторазовим чемпіоном світу та Європи, почесним громадянином міста Суми.
Олександр Шапаренко розповів багато цікавого про своє життя та про спорт в ньому, про відчуття, коли ти переможець, олімпійський чемпіон. Також присутні дізналися про улюбленого автора спортсмена та країни, в яких він побував. Разом з ним у святі брав участь Олександр Вертіль, український письменник: поет, перекладач та журналіст . О.Вертіль написав книги про О.Шапаренка та доповнював його розповіді цікавими та кумедними випадками з його життя. Також виступав Олександр Салатенко, а музикальну паузу подарував Валерій Козупиця, український співак, композитор, заслужений діяч мистецтв України. Присутні задавали питання, на які О. Шапаренко із задоволенням давав відповіді. В кінці свята О.Вертіль зачитав вірш присвячений видатному спортсмену. Зустріч пройшла в дуже теплій і затишній атмосфері!!!
Також 22 листопада наші земляки відвідали легендарну комедійну виставу за Гоголем «Ревізор» що проходила у театрі ім. Щепкіна.
«Ревізор» – це вистава, що створює настрій і міцно «тримає» увагу глядача.
Ролі виконували: Володимир Горянський, Ксеня Вертинська, Лілія Ребрик, Олексій Вертинський та інші.