Прес-центр12 cічня 2024, 11:01

Не лише надання послуг, а й єднання луганчан, – Артем Лисогор відвідав хаб у Рівному

Перебуваючи на Рівненщині, він перевірив роботу гуманітарного хабу Кремінської громади.

«Цей пункт видачі продуктової допомоги за півтора роки став осередком єднання наших переселенців. У хабі облаштовані не лише місця для прийому громадян спеціалістами, а й створено громадський простір. Його обладнано сучасною технікою, – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор. – Креміняни можуть вирішити нагальні проблеми, звернувшись безпосередньо до співробітників міської військової адміністрації – без довготривалих очікувань. А батьки дітей з інвалідністю – привести їх на реабілітаційні заняття, які фахівцями нашої обласної комунальної установи проводяться двічі на тиждень».

За короткий термін, що минув від надання доручення, у хабі розгорнули пункт обігріву на випадок погіршення погодних умов та виникнення перебоїв у електропостачанні після ракетних обстрілів росіян.

Тут також можна підзарядити гаджети, підключитися до Інтернету, є гарячі напої та запас питної води.

Адреса: місто Рівне, вул. Кавказька, 9-А.

Тел.: 095 820 97 42.

Крім надання продуктової допомоги в хабі також займаються фасуванням харчових пакунків для інших координаційних центрів громади, куди їх вже доставляють готовими до видачі.

Луганчани можуть отримати роз’яснення щодо механізмів компенсації за пошкоджене та зруйноване майно, звернутися до юристів із інших питань, їх також проконсультують лікарі.

Заняття з творчої праці для діточок проводять спеціалісти КУ «Луганський обласний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».