Прес-центр29 березня 2021, 08:03

Новоайдарські рятувальники взяли участь у спільних навчаннях

26 березня рятувальники 25-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Луганській області провели спільні навчання щодо ліквідації НС на промисловому об’єкті ТОВ «Айдарський пекар».

Так, згідно з тактичним задумом, внаслідок вибуху газоповітряної суміші у приміщенні котельні підприємства ТОВ «Айдарський пекар» постраждала одна особа. Одразу після надходження сигналу про надзвичайну подію на телефон Служби порятунку «101» до місця виклику негайно були направлені особовий склад ДПРЧ-25 на пожежних автоцистернах та аварійна бригада служби газу. Працівниками Національної поліції було організовано чергування по всьому периметру об’єкту. Прибувши до місця події, вогнеборці провели розвідку та виявили одного потерпілого в приміщенні котельні, якому надали першу домедичну допомогу. Після відключення енергопостачання та перекриття подачі газу було проведено гасіння умовного осередку загоряння.

В цілому мета навчань була досягнута – представники служб удосконалили свої вміння та навички й продемонстрували злагодженість у взаємодії із іншими службами життєзабезпечення.

За інформацією Новоайдарського РВ Головного управління ДСНС України у Луганській області