Прес-центр25 вересня 2023, 08:09

Новолюбівку росіяни обстріляли фосфорно-магнієвими боєприпасами, на багатоповерхівках Сєвєродонецька та Лисичанська розвішані попередження за дзвінок по мобільному, у Лисичанську масово зрізають дерева – готуються до зими

 

«На Новолюбівку загарбники спрямували два фосфорно-магнієві боєприпаси, через що сталося займання сухої трави навколо населеного пункту. Загрози житловим будинкам наразі немає. У сусідньому Невському зафіксовано 10 вибухів – село під постійним вогнем росіян, – поінформував начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Вчора ворог також завдав авіаційних ударів по Новоєгорівці та Невському».

Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали Невське та Білогорівка.

Жителям прифронтових міст окупанти обіцяли увімкнути мобільний зв’язок після завершення так званих «перших виборів». Щоправда, через скільки саме місяців чи років – не уточнили.

Наразі на багатоповерхівках, з дахів яких раніше можна було упіймати покриття, розвішені попередження, що за розмову по телефону у цій місцевості є загроза потрапити на підвал.

У Лисичанську вже майже нічого не обіцяють – дехто і без того вірить в краще. На шляху до цього кращого місцеві готуються до другої в своєму житті зими без централізованого опалення. Посеред міста вирізають дерева – таким чином роблять заготівлю дров. руська зима.