Прес-центр10 жовтня 2023, 10:10

Окупанти обстріляли Невське – там пролунало шість вибухів, у так званій «лнр» збираються дозволити користуватися Wi-Fi тільки після ідентифікації, на Новопсковщині росіяни вручають повістки

«Із Макіївки, поблизу якої точаться бойові дії, вчора вдалося вивезти чоловіка і жінку. Вони погодилися на евакуацію і поїхали до родичів до більш безпечного регіону. За останні дні свої життя убезпечили вже вісім жителів цього населеного пункту. В той самий період, коли перебувати там стало вкрай небезпечно – на жаль, люди залишаються у рідних хатах до останнього», – зазначив очільник регіону Артем Лисогор.

Він поінформував, що наші військові відбили ще сім штурмів противника на Макіївку. З артилерії росіяни обстріляли Невське, де зафіксовано шість вибухів.

Від ворожого вогню та авіації постраждала Білогорівка.

У так званій «лнр» заявляють, що у жовтні там має розпочати надання послуг новий оператор мобільного зв'язку, аби в людей був вибір.

Щоправда, вибір знову буде не в усіх. Запрацює цей оператор  у Луганську, Алчевську, Перевальську, Краснодоні, а тим часом на захоплених минулоріч територіях встановлюють дротовий зв’язок. Також залишиться без змін заборона на надання послуги мобільного інтернету.

Не все просто і зі стаціонарним інтернетом – загарбники збираються дозволити доступ до Wi-Fi тільки після ідентифікації особистості.

Між Новопсковом та Старобільськом окупанти зупиняють транспортні засоби і ретельно перевіряють пасажирів. Чоловікам призовного віку вручають повістки.