Прес-центр27 жовтня 2023, 08:10

Планується відкриття гуманітарного хабу Старобільської районної державної адміністрації Луганської області у місті Київ

 До уваги ВПО з Луганської області, які перемістилися з тимчасово окупованої території до міста Київ та Київської області. Планується відкриття гуманітарного хабу Старобільської районної державної адміністрації Луганської області у місті Київ. Працівники Старобільської райдержадміністрації проводять опитування для визначення потреб ВПО. У хабі планується надання таких видів допомоги та послуг: адресна гуманітарна допомога, консультації працівників пенсійного фонду, консультації працівників Луганського обласного центру зайнятості, консультації лікаря-педіатра та лікаря загальної практики сімейної медицини, активності для дітей, психологічні, соціальні та культурні послуги.
      Заповнення анкети допоможе зібрати інформацію про потреби ВПО, які виїхали з тимчасово окупованої території Луганської області та зареєстровані в Києві і Київській області. При заповненні просимо звернути увагу на те, що анкету необхідно заповнювати на кожного члена родини окремо!
Якщо ви проходили дане опитування, то заповнювати гугл-форму повторно не потрібно, ваші дані опрацювали. Дякуємо за розуміння! Сподіваємося на плідну співпрацю!  

      Посилання на анкету:  

 https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdfRq6GkQP.../viewform...

 Звертаємо увагу! За наявності гуманітарна допомога надаватиметься лише особисто у приміщенні гуманітарного хабу.