Прес-центр21 вересня 2023, 12:09

Понад мільйон примірників російських книжок завезуть до бібліотек «лнр» - по одній на кожного мешканця, незалежно від віку

Понад мільйон примірників російських книжок завезуть до бібліотек «лнр» - по одній на кожного мешканця, незалежно від віку
Ще не встигли окупанти роздати підручники з історії, переписані для дітей з «нових регіонів», як за дорученням путіна до «республіки» прибула перша партія книг, нібито на замовлення бібліотек.
Повідомляється, що у «лнр» буде поставлено понад 400 тисяч примірників, у першій партії – понад 150 тисяч, та понад 160 найменувань книг, які були сформовані за потребами «республіканських» бібліотек.
Як заявили «у міністерстві культури», у партії книг, що закуповується для «лнр», багато «художньої» літератури, а також видань, які мають зберігатися у публічних бібліотеках для потреб «науковців», роботи з кандидатськими та докторськими дисертаціями, які тепер пишуть усі, хто вміє писати.
Література, яка має ознаки екстремістської, – тобто українські книжки, - вилучена з усієї території «республіки» та буде поновлена в тій же кількості за рахунок постачання книг за дорученням путіна.
Також 90 тисяч книг будуть закуплені до кінця року у рамках реалізації національного проекту «культура» у лнр».
Так відбувається етноцид. Звільнення від усього: засобів існування, можливості говорити рідною мовою, спілкуватись із рідними та читати улюблені книжки. путінський режим має відповісти за усі свої злочини!