Прес-центр23 квітня 2021, 09:04

Правоохоронці провели відпрацювання населених пунктів Щастинського району, які розташовані вздовж лінії розмежування

22 квітня, за наказом командувача Операції об’єднаних сил та начальника ГУНП близько 100 правоохоронців з числа поліцейських, патрульних та нацгвардійців, які входять до складу ООС, провели комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання території населених пунктів Петропавлівка, Тепле, Нижньотепле, Артема та Михайлівка, які розташовані вздовж лінії розмежування.

Правоохоронці під час відпрацювання перевіряли транспортні засоби, власників зброї, відвідували родини, які опинилися у складних життєвих обставинах та спілкувалися з громадянами, які перебувають під адміністративним наглядом.

Особливу увагу поліцейські приділяли інформаційно-роз’яснювальній роботі з профілактики шахрайств. Роз'яснювали правила карантинних вимог та закликали громадян до неухильного їх дотримання.

В ході проведення профілактичних заходів у мешканця м. Щастя було виявлено та вилучено наркотичний засіб. Під час перевірки власників зброї за порушення строків реєстрації були вилучені 4 мисливських гладкоствольних рушниці.

Загалом, за підсумками відпрацювання за усіма виявленими адміністративними правопорушеннями складені відповідні матеріали.

Профілактичні заходи не території області триватимуть й надалі.

 

За інформацією Щастинського районного відділу поліції