Прес-центр29 cічня 2021, 08:01

Правоохоронці зі складу ООС провели профілактичне відпрацювання смт Новоайдар

Сьогодні, 28 січня, за наказом керівництва ГУНП та бойового розпорядження командувача ООС близько 100 поліцейських апарату ГУНП в Луганській області, патрульної поліції, бійці батальйону поліції особливого призначення з інших областей та нацгвардійці були задіяні для проведення спецзаходів у піших та автомобільних патрулях.

Мета заходів незмінна - стабілізація криміногенної ситуації у населеному пункті, профілактика та розкриття злочинів, запобігання незаконному обігу зброї та наркотичних речовин, а також інформування населення щодо заходів безпеки для запобігання поширенню коронавірусної інфекції та про найрозповсюдженіші схеми шахрайств.

Під час проведення профілактичних заходів виявлено та вилучено у місцевого мешканця наркотичні засоби. За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Також, за порушення строків реєстрації вогнепальної зброї поліцейські вилучили 4 одиниці мисливської гладкоствольної зброї. Крім цього, до поліцейських звернувся громадянин з бажанням добровільно видати травматичний пістолет ПМР.

Загалом, за підсумками відпрацювання було виявлено 36 адміністративних правопорушень за якими складено відповідні матеріали.

Профілактичні заходи не території області триватимуть й надалі.

За інформацією Новоайдарського Відділу Поліції