Прес-центр4 липня 2023, 13:07

Привітання з Днем Національної поліції України голови Щастинської районної державної адміністрації – начальник Щастинської районної військової адміністрації Тетяни Володимирівни Новикової

Сьогодні, 4 липня, відзначається День Національної поліції України - молоде професійне свято служителів правопорядку, що завжди допомагають та захищають наш спокій.
Згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року, щорічно 4 липня відзначається День Національної поліції України. Дата святкування приурочена до події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли першу присягу на Софійській площі у Києві.
Професія правоохоронця нелегка і дуже актуальна, адже поліцейські покликані захищати життя і здоров'я, права і свободи громадян, інтереси держави і суспільства від протиправних посягань, охороняти правопорядок і безпеку людей.
"Шановні працівники національної поліції України! Щиро вітаємо вас з професійним святом! Ваша служба вимагає багатьох якостей – практичного досвіду, знань в різних галузях, а також уміння прийняти єдино вірне рішення в найскладніших ситуаціях, які час від часу виникають у нашому житті. Бажаємо усім співробітникам здоров'я, добробуту, успіхів на благо країни!" – Голова Щастинської районної державної адміністрації – начальник Щастинської районної військової адміністрації Тетяна Володимирівна Новикова