Прес-центр15 листопада 2023, 11:11

Рубіжанська та Кремінська громади отримали важку будівельну техніку від Проєкту DG East

Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів Америки в Україні пані Бріджит Брінк та Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук передали ключі від будівельної техніки Рубіжанській та Кремінській громадам Луганської області.

Очільник Луганщини Артем Лисогор подякував команді Проєкту DG East на чолі з керівником Майклом Стівейтером за співпрацю, яка розпочалась ще у 2018 році та триває дотепер.

«Наші американські партнери передали важку будівельну техніку, це дуже важливо для відновлення наших територій після деокупації», - зазначив він.

Проєкт USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» направлений на зміцнення зв'язку і довіри між громадянами та органами місцевого самоврядування на сході України шляхом сприяння ефективному врядуванню, прискоренню економічного зростання, просуванню антикорупційних зусиль і зміцненню громадянської ідентичності.

Передача техніки відбулась в межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.