Прес-центр17 березня 2021, 08:03

Рятувальники Луганщини продовжують заходи з протидії поширенню коронавірусної інфекції

Вже другий рік поспіль людство бореться із небувалою за масштабами пандемією. Боротьбу із розповсюдженням COVID-19 продовжують і рятувальники Луганщини. Так, 15 березня 2021 року фахівці Сєвєродонецького міського управління ГУ ДСНС України у Луганській області провели профілактичний рейд центральними вулицями міста з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Рятувальники нагадали громадянами про важливість дотримання протиепідемічних заходів, вкотре розповіли про необхідність використання дезінфікуючих засобів, захисних масок і рукавичок. Також наголосили на важливості дотримання безпечної соціальної дистанції та навчання правильним діям дітей, підлітків і людей похилого віку, бо вони є найбільш вразливими до вірусних захворювань. Звернули увагу й на те, щоб при виявленні симптомів люди негайно зверталися до лікувальних закладів.

Аналогічний рейд здійснили цього дня і надзвичайники Новоайдарського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України у Луганській області. Спілкуючись із громадянами, фахівці Служби порятунку закликали всіх дотримуватися противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки, а також дбати про близьких людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним.

Для закріплення отриманої інформації рятувальники роздали усім своїм співрозмовникам інформаційні пам’ятки застережливого характеру.

За інформацією Новоайдарського РВ Головного управління ДСНС України у Луганській області