Прес-центр2 листопада 2023, 10:11

Технічно готові, але бояться українців – у «лнр» прокоментували шанси увімкнення мобільного інтернету

 

Окупанти стверджують, що оператори зв'язку готові запустити мобільний інтернет на території так званої «лнр» у будь-який момент. Навіть обіцяють збільшити кількість надавачів послуг на дві одиниці.

Відучора розпочався продаж сім-карт. Тільки куди її вставити жителям захоплених минулоріч територій? Там в більшості населених пунктів немає ані зв’язку, ані інтернету – мобільного та стаціонарного. У Сєвєродонецькому районі – повсюди.

Втім, за словами загарбників, мобільного інтернету не буде в жодного оператора, поки не надійде дозвіл від військових рф.

А останні бояться. Бо в зворотному випадку вже не покажеш населенню лише не бойову частину ракети, як це було, до прикладу, тиждень тому – люди бачитимуть і зніматимуть влучання. І цих влучань значно збільшиться.

І спілкуватимуться з тими, хто евакуювався у безпечні регіони України, дізнаватимуться про об’єктивні події на фронті.

Для окупантів та колаборантів набагато краще, коли про штучність картини руського миру більшість не здогадується.

Тим часом, так званий «міністр цифрового розвитку, зв’язку та масових комунікацій лнр» зібрався провести прямий ефір для спілкування із жителями окупованої Луганщини. В інтернеті, якого у більшості населення немає. Як і зв’язку. Розмова із дзеркалом.