Прес-центр31 липня 2023, 10:07

ТРИВАЄ ПЛАНОВА РОБОТА З ПИТАНЬ ВРЕГУЛЮВАННЯ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН З ПРАЦІВНИКАМИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАД ЩАСТИНСЬКОГО РАЙОНУ.

         28 липня 2023 року під головуванням голови комісії, першого заступника голови Щастинської РДА- начальника Щастинської РВА відбулось чергове онлайн-засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у Щастинському районі Луганської області. 

         На порядок денний було винесено та розглянуте одне питання про  врегулювання трудових відносин та доцільність запровадження дистанційної роботи або простою для працівників підприємств, установ, організацій Новоайдарської селищної військової адміністрації, які знаходяться на тимчасово окупованій території.

З зазначеного  питання заслухали:

- начальника відділу освіти Новоайдарської селищної ради Ксенію Розуваєву;

- начальника відділу культури, молоді та спорту Новоайдарської селищної ради - Аллу Антипову;

- директора комунальної установи «Новоайдарський центр надання соціальних послуг» Новоайдарської селищної ради - Марину Трохимчук.

За результатами роботи комісії були прийняті відповідні рішення та надані протокольні доручення.

         Начальнику Новоайдайдарської селищної військової адміністрації рекомендовано в подальшому тримати на постійному контролі роботу щодо врегулювання трудових відносин з працівниками підприємств, закладів, установ, організацій підпорядкованих військовій адміністрації та вживати можливих заходів до вирішення спірних питань по врегулюванню трудових відносин  з працівниками підприємств, закладів, установ, організацій у досудовому порядку.