Прес-центр15 липня 2024, 01:07

У Невському росіяни зруйнували ще один будинок, у Рубіжному затопило покинуту російськими будівниками багатоповерхівку, два кроки у минуле - у трьох райцентрах "лнр" побутові товари продаватимуть на пошті

"Невське окупанти обстріляли учора близько 11:00. Били з артилерії, застосовували fpv-дрони. Зафіксоване влучання в домоволодіння - воно повністю зруйноване. Загарбники щодня нищать наші прифронтові села," - наголосив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Також під вогонь противника потрапила Макіївка. По цьому населеному пункту росіяни вдарили зі ствольної та з реактивної артилерії, а також з безпілотників. Загалом агресором там випущено близько 20 некерованих авіаційних ракет. Ще низка - по Серебрянському лісу.

Наші військові відбили атаки ворога поблизу Стельмахівки, Греківки, Макіївки, у Білогорівці.

У Рубіжному горе-будівники ще посеред весни демонтували кровлю з чергової багатоповерхівки і залишили об'єкт. Наслідки опадів власники житла ліквідовували у багатьох квартирах. Зрозуміло що - за власний рахунок. В кого були гроші. Підрядник за такі дії найманців відповідальності не несе.

Білокуракине, Новопсков та Марківка при окупаційному керівництві упевнено крокують у минуле. Замість відкриття сучасних спеціалізованих магазинів у цих районних центрах росіяни впроваджують радянську практику, завозячи на продаж у поштові відділення і промислові товари, і побутові і господарчі. Місяць тому цей пілотний проєкт випробовували у Біловодську та вирішили поширити. Тож тепер за милом чи отрутою від гризунів місцеві крокують на пошту.