Прес-центр23 квітня 2021, 13:04

УВАГА!!! НОВОАЙДАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКТУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ІНФОРМУЄ

Відповідно до Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу", Указу Президента України від 24.02.2021 року № 71/2021 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році" та розпорядження голови Щастинської районної державної адміністрації від 26.02.2021 № 70 "Про проведення призову весною 2021 року громадян України на строкову військову службу у Щастинському районі Луганської області" проводиться призов на строкову військову службу у квітні-червні 2021 року громадян України 1994 - 2003 років народження.

Явці на призовну дільницю Щастинського району підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994-2002 роках, у яких закінчився термін відстрочки від призову або які не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Згідно пункту 8 статті 15 Закону України "Про військовий обов'язок і військову  службу" у разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла,  громадяни призовного віку зобов’язані з'явитися до районної призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президента України.

Громадяни, які з дня початку відповідного чергового призову, не з'явились без поважних причин до призовної дільниці, для проходження призовної комісії, несуть відповідальність згідно законодавства України.

Усі громадяни, які підлягають призову, зобов'язані терміново прибути на призовну дільницю до Новоайдарського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: смт. Новоайдар, вул. Айдарська, буд. 2 та мати при собі документи, які посвідчують особу.

 

 

ТВО військового комісара

Новоайдарського РТЦК та СП

капітан              Д. КОРОТКИЙ