Прес-центр11 липня 2023, 13:07

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області, видали 486 продуктових наборів

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області, за період за період з 03.07.2023 по 07.07.2023р.р. включно видали: 486 продуктових наборів, 3 упаковки дитячих підгузків (донорські), 98 осіб отримали гігієнічні набори, 19 осіб зареєстровано в гугл – формі. Для видачі сформовано 320 продуктових наборів
03.07 від ЛОДА-ЛОВА отримали та завезли до складу - 40000 кг. борошна.
Щодня, надається консультація з юридичних питань працівником управління з питань нормативно - правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військової адміністрації. Понеділок – середа щотижня юрист працює в ХАБі. За тиждень надали юридичну допомогу – 1 особі.
Вівторок – п’ятниця працює представник Лисичанського та Сєверодонецького центру зайнятості. За тиждень отримали консультацію – 16 осіб. В середу працює лікар - психіатр, отримали консультацію 1 особа, четвер працює психолог консультацію отримали 15 осіб, п’ятниця - веде прийом сімейний лікар - 22 особи отримали консультацію, та ліки, отримали консультацію юриста (IRS) - 12 осіб
В Координаційному центрі допомоги працюють з представниками Представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні, з питання безкоштовного поселення ВПО у готелі на 5 діб з харчуванням.
Також взаємодіють з представниками Одеського національного економічного університету щодо поселення ВПО з Луганської області у гуртожитку університету за 1200 грн. в місяць (койко-місце).