Прес-центр24 липня 2023, 12:07

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області, за тиждень видали: 467 одиниць продуктових наборів

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області, за період з 17.07.2023 по 21.07.2023р.р. включно видали: 467 одиниць продуктових наборів, 179 осіб отримали гігієнічні набори, 7 осіб зареєстровано в гугл – формі. Для видачі сформовано 470 продуктових наборів.
Щодня, надається консультація з юридичних питань працівником управління з питань нормативно - правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військової адміністрації.
- Понеділок – середа щотижня в ХАБі працює юрист з 10.00 до 14.00. За тиждень надали юридичну допомогу – 3 особам.
- Вівторок – п’ятниця працює представник Лисичанського та Сєверодонецького центру зайнятості. За тиждень отримали консультацію – 17 осіб.
- В середу працює лікар - психіатр, отримали консультацію 3 людини,
- Четвер працює психолог, консультацію отримала 5 осіб,
- П’ятниця - веде прийом сімейний лікар - 25 осіб отримали консультацію, та ліки. Отримали консультацію юриста (IRS) - 2 особи. Також в цей день послуги перукаря отримало 8 переселенців
В Координаційному центрі допомоги працюють з представниками Представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні, з питання безкоштовного поселення ВПО у готелі на 5 діб з харчуванням.
Також взаємодіють з представниками Одеського національного економічного університету щодо поселення ВПО з Луганської області у гуртожитку університету за 1200 грн. в місяць (койко-місце).