Прес-центр21 листопада 2023, 08:11

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області за минулий тиждень видали - 512 продуктових набори

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Одеській області, надає інформацію за період з 13.11.2023 по 17.11.2023р.р. включно видали :
- 512 продуктових набори,
- 1 особа зареєстровано в гугл – формі.
Сформовано 500 продуктових наборів на видачу.
Щодня в телефонному режимі, надається консультація з юридичних питань працівником управління з питань нормативно - правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військової адміністрації.
Понеділок – середа щотижня з 10.00 по 14.00 юрист працює в ХАБі.
За тиждень отримали юридичну допомогу – 4 особи.
По понеділках - працює фахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, за тиждень отримали консультацію – 15 осіб.
Вівторок - п’ятниця працюють представники Лисичанського та Сєверодонецького центру зайнятості.
За тиждень отримали консультацію – 15 осіб.
Надає адміністративні послуги ЦНАП Лисичанської територіальної громади
За тиждень отримали послугу – 1 особа.
Четвер - П’ятниця працюють психологи (Міжнародна організація IRC, БФ «Право на захист», Міжнародна організація з міграції МОМ, Міжнародний медичний корпус) за тиждень консультацію отримали –3 особи, та проведено тренінг для 28 осіб що постраждали від війни.
П’ятниця - веде прийом сімейний лікар, юристи
- сімейний лікар - 30 осіб отримала консультацію, та ліки.
- 2 особи отримали консультацію юриста БФ «Право на захист».
Продовжується робота з представниками Представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні, з питання безкоштовного поселення ВПО у готелі на 5 діб з харчуванням.