Прес-центр4 грудня 2023, 11:12

В Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Сумській області було видано гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування для 210 ВПО

За поточний тиждень з 27.11.2023-01.12.2023 в Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Сумській області було видано гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування для 210 ВПО, 1 упаковка дитячих підгузків, дитячий одяг та взуття отримала 1 родина.
Також відбувається видача сімейних наборів засобів особистої гігієни та засобів побутової хімії від МОМ. На поточному тижні зазначену допомогу отримали 5 родин.
28 листопада спеціаліст відділу ЖКГ Троїцької СВА Сватівського району, надавав консультації та роз'яснював порядок подачі заяв про пошкоджене/знищене житло та порядок отримання компенсації, всього консультації отримали 3 ВПО.
Лікарем Сватівського ЦПМСД 01 грудня було надано онлайн консультацій з медичних питань 8 ВПО та видано медичні засоби 10 ВПО.
Представниками БФ «Право на Захист» надано консультацій з юридичних питань та питань подачі заяви про знищене майно – 21 ВПО.
Протягом тижня було зареєстровано 4 ВПО на отримання гуманітарної допомоги.
Продовжується фасування харчових наборів для подальшої роботи.