Прес-центр24 липня 2023, 12:07

В координаційному центрі м.Сумми допомогли ще одній людині

На тижні що минув до Координаційного центру допомоги ВПО з Луганщини у Сумській області звернулась Віра Василівна яка щойно покинула своє житло та перемістилася до Сумської області.
До Координаційного центру їй допомогли дістатися місцеві волонтери. Поспілкувавшись та надавши вичерпні консультації співробітник координаційного центру супроводив Віру Василівну до УСЗН м. Суми де її поставили на облік як переміщену особу, оформили документи на щомісячну допомогу від держави та було оформлено всі необхідні документи для поселення у місце компактного поселення ВПО а потім відвезли до гуртожитку, допомогли занести речі та облаштуватися на новому місці.
Вже наступного дня Віру Василівну супроводили до міської податкової де їй відновили ІНН код а вже потім зареєстрували на фінансову допомогу від УВКБ ООН, надали гуманітарну допомогу від Луганської держадміністрації та ГО «Проліска», «Ліга сучасних жінок» та БФ «Карітас-Суми» .
На теперішній час Віра Василівна забезпечена всім необхідним та предметами першої необхідності а головне безкоштовним житлом. Від імені всіх співробітників координаційного центру бажаємо здоров’я, наснаги та повернення в рідну домівку цій чудовій та порядній жінці та зі своєї сторони забезпечимо максимальну підтримку.