Прес-центр26 cічня 2021, 08:01

В місті Щастя поліцейські затримали крадія

Ним виявився 35-річний раніше неодноразово судимий за майнові злочини місцевий мешканець, який у жовтні 2020 року звільнився з міст позбавлення волі після відбуття покарання за скоєння аналогічних злочинів. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

24 січня, о 21.21 годині, до бійців батальйону «Луганськ-1» імені Героя України Сергія Губанова, які патрулювали м. Щастя, звернулась місцева мешканка, яка повідомила, що помітила підозрілого чоловіка біля дверей одного з міських магазинів, який намагався потрапити всередину зачиненої крамниці.

Негайно поліцейські прибули до вказаної крамниці, біля якої й затримали підозрюваного саме в той момент, коли він вийшов з магазину з вкраденими продуктами харчування та іншим товаром та викликали слідчо-оперативну групу.

Співробітники слідчо-оперативної групи, в ході огляду місця події встановили, що підозрюваний проник до крамниці шляхом пошкодження навісного замка вхідної двері. Як з'ясувалось, це вже п'ята крадіжка чужого майна, скоєна ним.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка». Після оголошення затриманому про підозру, слідчі винесуть клопотання до суду про обрання його запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За інформацією Новоайдарського Відділу Поліції