Прес-центр1 липня 2021, 08:07

Відбулось пленарне засідання позачергової десятої сесії восьмого скликання Щастинської районної ради Луганської області

30 червня 2021 року відбулося пленарне засідання позачергової десятої сесії восьмого скликання Щастинської районної ради Луганської області під керівництвом голови районної ради Олени Коробки. У засіданні взяли участь 21 депутат, на засіданні були присутні: Тетяна Новикова – голова Щастинської районної державної адміністрації, Олег Супрун – головний лікар КНП «Щастинська міська лікарня», представники СБУ та громадськості.

До порядку денного увійшло 13 питань, серед яких: питання передачі майна спільної власності територіальних громад, на території яких це майно знаходиться.

Під час засідання депутати затвердили Положення про відзнаки Щастинської районної ради та Щастинської районної державної адміністрації, а саме про Грамоту, Почесну грамоту та Подяку, розглянули та прийняли Комплексну програму формування позитивного іміджу Щастинського району на 2021-2025 роки, де однією з перших дій оголошено конкурс по створенню офіційної символіки Щастинського району – герб та флаг. Також затверджено Програму економічного та соціального розвитку Щастинського району на 2021 рік.

Також було затверджено Звіт про виконання районного бюджету Щастинського району Луганської області за 1 квартал 2021 року та внесенні зміни до районного бюджету Щастинського району Луганської області на 2021 рік.

У ході роботи сесії депутати прийняли до відома інформацію про майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ Станично-Луганського району Луганської області, що знаходиться на тимчасово окупованих територіях у Луганській області.