Прес-центр28 листопада 2023, 11:11

За поточний тиждень роботи в Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Сумській області видано гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування для 83 ВПО

За поточний тиждень роботи в Координаційному центрі допомоги ВПО з Луганської області в Сумській області видано гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування для 83 ВПО.
Відбувається видача сімейних наборів засобів особистої гігієни та засобів побутової хімії від МОМ. На поточному тижні зазначену допомогу отримали 2 родини.
Лікарем Сватівського ЦПМСД 23 листопада було надано онлайн консультацій з медичних питань 9 ВПО та видано медичні засоби у вигляді: тест-смужки для вимірювання цукру у крові – 4, знеболювальні – 4 та окуляри отримав 1 ВПО.
21 листопада спеціаліст відділу ЖКГ Троїцької СВА Сватівського району, надавав консультації та роз'яснював порядок подачі заяв про пошкоджене/знищене житло та порядок отримання компенсації, всього консультації отримали 9 ВПО.
Представниками БФ «Право на Захист» надано консультацій з юридичних питань та питань подачі заяви про знищене майно – 11 ВПО .
24 листопада отримали черговий вантаж гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування від Луганської ОДА, а саме (цукор, олія, макаронні вироби), всього майже 17 тон.
Продовжується фасування харчових наборів.